.

UPDATE: Power Nearly Restored to Danville, Alamo; 9 Still Out

The power outage started around 10:10 a.m. affecting 2,643. As of 2 p.m., 9 customers are still without power.

Nine are still without power, according to PG&E spokesperson Tamar Sarkissian.

That number has dwindled from 2,643, when a power outage hit Danville and Alamo around 10:10 a.m. The outage ran along Danville Boulevard and Iron Horse Trail from Livorna to Hartford. The nine remain customers are only in Alamo.

Sarkissian said the cause was a faulty underground transformer and crews have been working to replace it. She had no estimate to when the nine would get their power back.

Sign up for the Danville Patch daily newsletter and get all your local Danville and Alamo news delivered to your inbox first thing in the morning.

"Like" us on Facebook here or follow us on Twitter @DanvillePatch to continue the conversation with Danville Patch and the community.

 

 

 

Terry Parris Jr. March 15, 2012 at 08:55 PM
Just about to update the story (1:55 p.m.). Drove past Ace about an hour ago, no power. Peet's had power, lost it, but it's back on now. It appears that most of the Safeway plaza is back on!

Boards

More »
Got a question? Something on your mind? Talk to your community, directly.
Note Article
Just a short thought to get the word out quickly about anything in your neighborhood.
Share something with your neighbors.What's on your mind?What's on your mind?Make an announcement, speak your mind, or sell somethingPost something